Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Comença el ‘Festa means party’ 2007

Tot és a punt pel ‘Festa means party’ d’aquest 2007: la festa del proper 25 d’octubre i la setmana cultural prèvia que, del 15 al 20 d’octubre, donarà la benvinguda als estudiants de mobilitat de les universitats catalanes, majoritàriament Erasmus vinguts d’arreu d’Europa, i els donarà a conèixer d’una manera lúdica alguns aspectes de la realitat del país, com la llengua que parlem, la nostra història i cultura… La campanya està organitzada per la Plataforma per la Llengua i les diverses universitats del país.

Redacció
Redacció 15/10/2007

La Setmana Cultural inclou actes com una obra de teatre, visites a les ciutats de Vic i Girona, a diversos mitjans de comunicació del país i a museus com el Museu d’Història de Catalunya o el CaixaFòrum.

Per la seva banda, la festa començarà a primera hora de la tarda del pròxim dia 25 i durarà fins a la mitjanit. Inclourà actuacions musicals d’estils molt diversos i també exhibicions de folklore popular català. Per cinquè any consecutiu, la Plataforma per la Llengua organitza conjuntament amb les universitats catalanes aquesta festa d’acollida que té l’objectiu que els estudiants d’altres països que estudien a les nostres universitats coneguin la realitat social, cultural i lingüística del país que els acollirà durant uns mesos, donant-los l’oportunitat de començar a conèixer la cultura catalana, tot oferint-los informació útil per integrar-se a la nostra societat. Alhora, també es vol treballar per una universitat catalana que faci compatible l’arribada de molts estudiants nouvinguts amb un ús majoritari de la llengua pròpia del país.

El programa d’actes de la ‘Festa means party‘ del proper 25 d’octubre de 2007

16.00. h Visita al Museu d’Història de Catalunya
“Festa means party”
Al costat del recinte del Palau de Pedralbes. Diagonal.
18.00 h EBRI KNIGHT. Rock Celta
19.00 h Castellers amb ARREPLEGATS i GANÀPIES.
Tot seguit Actuació de mim i berenar.
19.30 h Espectacle de bastoners i bestiari dels Països Catalans.
20.00 h AT-VERSARIS. Música de fusió.
Tot seguit Exposició “Les llengües a Catalunya”.
21.00 h BURMAN FLASH. Música reggae.
22.00 h DAVE CREYS. Electro & minimal techno.