Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Catalunya està perduda

La febre que s’ha despertat arreu del món per veure el darrer episodi de la sèrie Lost també ha arribat a Catalunya. Aquest dilluns hi haurà molts catalans que faran […]

Redacció
Redacció 24/05/2010

La febre que s’ha despertat arreu del món per veure el darrer episodi de la sèrie Lost també ha arribat a Catalunya. Aquest dilluns hi haurà molts catalans que faran cara de son perquè s’hauran hagut de llevar ben de matí per veure el desenllaç dels habitants de l’illa més enigmàtica.

Els barcelonins han estat de sort ja que avui és festa local i no hauran d’anar a la feina sense haver dormit prou. Justament a Barcelona hi ha el Bharma, l’únic local temàtic consagrat a Lost que existeix al món, on es farà la part final de la Nit Lost que el Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya ha organitzat per fer més lleu l’espera fins a dos de set del matí. 

Sens dubte seran moltes i diverses les formes que els fans de la sèrie trobaran per passar la nit del diumenge al dilluns i hauran d’empescar-se-les encara més aquells que l’endemà hagin de complir amb la seva feina. Entre aquest col·lectiu es troben els olesans, que ompliran el Teatre de La Passió per veure el capítol final i han organitzat un concurs a l’estil de Qui vol ser milionari? que posarà a prova els coneixements dels més fidels a la sèrie.