Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Carretero reconeix la derrota de Reagrupament.Cat però alerta que un de cada tres militants no està d’acord amb la direcció d’ERC

El líder del corrent crític d’ERC Reagrupament.Cat i exconseller, Joan Carretero, ha reconegut aquest dissabte a la tarda la seva derrota a la Conferència Nacional després que un 68,7% dels militants hagi votat en contra de la seva esmena a la totalitat de la ponència oficial, defensada per Joan Ridao. No obstant, Carretero ha alertat que un de cada tres militants no està d’acord amb la direcció del partit i que, per tant, ‘la direcció n’ha de prendre nota’. El líder del sector més crític dels republicans ha afegit que amb vista al Congrés Nacional, que se celebrarà el pròxim estiu, ‘hauran de veure si plantejaran a la militància’ una alternativa a l’actual direcció.

Redacció
Redacció 22/10/2007

Així, s’ha mostrat satisfet perquè els resultats ‘permeten trencar’ tot el que s’ha dit del sector crític. ‘No som un càncer a extirpar, sinó que sumem a l’actual situació i volem ser tinguts en compte en el que sigui possible’, ha dit Carretero.