Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

Carod-Rovira i Pruna feliciten la selecció catalana d’hoquei patins, subcampiona de la Copa Amèrica

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, acompanyat de la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, ha ofert una recepció a la selecció catalana d’hoquei patins, que la setmana passada es va proclamar subcampiona de la Copa Amèrica disputada a Recife, al Brasil. Durant la seva intervenció, el vicepresident ha destacat el ‘mèrit extraordinari’ de la selecció en aquesta competició. ‘No podem acceptar que algú pensi que haver arribat fins on heu arribat és una derrota. No ho és, tenint en compte les circumstàncies adverses en què heu hagut de jugar’, ha declarat.

Redacció
Redacció 12/11/2007

Josep-Lluís Carod-Rovira ha reiterat el compromís del Govern amb l’esport català i amb la seva normalització a nivell internacional destacant que ‘mentre no aconseguim que Catalunya sigui un país esportiu en plenitud el millor camí és el que feu vosaltres, no donar el braç a tòrcer’.

D’altra banda, la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, ha agraït el treball dels jugadors perquè, segons ha dit, el seu esforç ‘serveix per fer créixer l’hoquei patins a Catalunya i la projecció internacional de l’esport català’. Pruna també s’ha referit a l’organització per part de Catalunya de la Copa Amèrica del 2010. ‘És una prova del gran nivell esportiu i de la gran capacitat organitzativa d’esdeveniments que tenim al país’, ha afirmat.

A més del vicepresident i la secretària general de l’Esport, durant l’acte també han intervingut el capità de la selecció, Ivan Tibau, i el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana.