Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Camps contra els actors

Aquests dies una sala teatral de la Universitat de València acull la polèmica obra ‘Zero responsables’ sobre l’assumpció de responsabilitats de la Generalitat valenciana arran del tràgic accident al metro, […]

Redacció
Redacció 09/07/2010

Aquests dies una sala teatral de la Universitat de València acull la polèmica obra ‘Zero responsables’ sobre l’assumpció de responsabilitats de la Generalitat valenciana arran del tràgic accident al metro, el més greu de la història a l’Estat, on van perdre la vida 43 persones.

La proposta, impulsada per 40 professionals del món del teatre, vol denunciar l’actitud del Govern del PP arran de la tragèdia, ja que el president Francisco Camps no s’ha dignat a rebre els familiars de les víctimes, i ja fa quatre anys de la tragèdia.

Com és evident, l’obra ‘Zero responsables’ no ha agradat al Govern valencià, i segons informa el digital L’Informatiu els responsables haurien rebut pressions del Consell de Camps per tal d’anul·lar les actuacions. En concret, gent de confiança del president valencià hauria amenaçat els 40 responsables de l’obra de no treballar més als teatres del país, ja que bona part dels qui actuen aquests dies a la Universitat de València treballen regularment en teatres administrats per la Generalitat.

Per ara, sembla que els actors no es faran enrere i les actuacions prosseguiran. Ara caldrà veure, durant els propers mesos, si la Generalitat valenciana els fa pagar la insolència d’haver denunciat en públic la tragèdia.