Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Avui es presenta el primer “Diccionari enciclopèdic d’Andorra”

|

- Publicitat -

Avui a les 17:30 es presentarà al Departament de Català de la vila de Perpinyà, el primer Diccionari enciclopèdic d’Andorra que comptarà amb la presència del seu autor, el periodista i filòleg, Àlvar Valls, que també és autor de diverses novel.les i reculls de poesia

Publicitat

Aquest treball consta de 2.195 entrades. Entre elles s’hi poden trobar 200 biografies, 520 pàgines i 800 imatges. L’obra ha estat publicada per la Fundació Crèdit Andorrà i està destinada a la consulta general.

Andorra contemporània, medi natural i geografia, història i institucions, economia i societat, cultura, arts i patrimoni, són els cinc àmbits temàtics que contenen tots els continguts. Un índex analògic molt detallat en facilita la consulta.

Myriam Almarcha, especialista de literatura andorrana i membre de l’Institut Català de Recerques en Ciències Socials presentarà l’autor i la seva obra com a “font sensacional de detalls”. Per a l’especialista l’obra, un complet diccionari, permet una excel.lent aproximació a Andorra.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió