Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Arriba l’iGoogle en català

iGoogle és un servei molt útil de personalització de continguts informatius de Google, i cada cop més utilitzat. La sensibilitat de Google pel català ha estat repetidament demostrada, ara ha estrenat aquest dimecres 10 d’octubre, la seva interfície en català de l’iGoogle. Aquesta utilitat, permet consultar en una mateixa pàgina diversos serveis informatius actualitzats, així com continguts d’oci, lleure i jocs…

Redacció
Redacció 12/10/2007

El que ha fet iGoogle ha estat habilitar la possibilitat d’utilitzar la llengua catalana en els seus menús contextuals i en totes les eines de cerca, preferència i personalització.

El servei iGoogle, que fins ara era accessible en idiomes com l’anglès i el castellà permet als usuaris triar entre més de 10.000 fonts de continguts d’arreu del món, entre els quals hi ha una bona representació de continguts catalans.

Divertits salvapantalles

Una altra novetat de l’iGoogle és la possibilitat de personalitzar el fons de pantalla a partir de diversos temes predefinits, com una platja o una parada d’autobús, amb la característica que aquests fons són dinàmics i canvien al llarg del dia reflectint els canvis horaris i meteorològics.