Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024
Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024

Amb la T-Sud el Prat arribarà als 70 milions de passatgers l’any

|

- Publicitat -

Echegaray ha dit que “l’aeroport de Barcelona està treballant per duplicar la seva capacitat, no només a les terminals, sinó també a les pistes, que en el futur podrien augmentar la seva capacitat en un 70%”.

El responsable del Prat ha sostingut, durant una entrevista al programa Els matins de TV3, recollida per Europa Press, que l’aeroport “té capacitat perquè vinguin avions intercontinentals”, i ha insistit que “Barcelona s’està esforçant a tenir un aeroport de primera per desenvolupar al màxim les possibilitats de les aerolínies que hi operen”.

Publicitat

A més, el director del Prat ha pronosticat que, amb la nova terminal, l’aeroport de Barcelona tindrà una capacitat de 90 operacions (aterratges i enlairaments) cada hora, i podrà arribar als 70 milions de passatgers l’any.

Respecte a les declaracions del president d’Iberia, Fernando Conte, sobre el Prat, que expressava la preocupació davant la capacitat futura de les pistes de l’aeroport, Echegaray ha afirmat que “Iberia sempre ha apostat per Barcelona”, i ha afegit que “és normal que les persones que decideixen sobre l’expansió d’una companyia, analitzin tots els aspectes d’aquest procés”.

Sobre els aficionats del RCD Espanyol que s’han quedat a terra i no han pogut assistir a la final de la copa de la UEFA, Echegaray ha dit que “si l’agència de viatges ens hagués avisat amb unes hores d’antelació, l’hauríem pogut posar en contacte amb les companyies aèries que tenen possibilitats de noliejar un avió i posar-ho a disposició dels seguidors”.

Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut