Edició 1897

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 05 de octubre del 2023
Edició 1897

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 05 de octubre del 2023

El 2010 Catalunya serà la destinació europea de referència per al turisme familiar

|

- Publicitat -

Catalunya aspira a convertir-se en la destinació europea de referència per al turisme familiar l’any 2010, així ho ha assegurat el director de Turisme de Catalunya, Ignasi de Delàs. D’aquesta manera, el Consorci ha convidat més de 60 touroperadors europeus especialitzats en sol i platja perquè coneguin les noves possibilitats turístiques que ofereix la costa catalana i les empreses i municipis especialitzats en turisme familiar. Actualment el 60% dels turistes que visiten Catalunya ho fan en família.

Publicitat

Al llarg de la pròxima setmana, aquests operadors tindran l’oportunitat de conèixer sobre el terreny tot el que ofereix el litoral català a les famílies i comprovar els serveis dels municipis, establiments i instal·lacions certificats amb la marca Destinació de Turisme Familiar (DTF).

“Aquesta iniciativa respon a la voluntat de trobar fórmules de competitivitat que permetin fer front a les noves destinacions emergents”, ha assegurat de Delàs.

A banda del viatge de prospecció, el grup d’operadors participaran dijous dia 7 de juny en un taller o workshop on mantindran contactes comercials de primer nivell amb uns 70 professionals del sector turístic català.

La voluntat de Turisme de Catalunya és oferir plataformes i instruments comercials ‘útils i eficients’ a les empreses catalanes que han fet una aposta per adaptar els seus productes a un segment de mercat ‘tan important com són les famílies’, ha afegit de Delàs.

Actualment, hi ha vuit municipis catalans que tenen la marca Destinació de Turisme Familiar, quatre a la Costa del Maresme com Calella (Maresme), Santa Susanna (Maresme), Pineda de Mar (Maresme) i Malgrat de Mar (Maresme); tres a la Costa Daurada com Salou (Tarragonès), Calafell (Baix Penedès) i Cambrils (Baix Camp), i a la Costa Brava, Blanes (Blanes) i, en procés de certificació, Palamós (Baix Empordà), Tossa de Mar (Selva) Roses (Alt Empordà), l’Estartit (Baix Empordà) i Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà).

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial