Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

A la venda les entrades per l’acte-concert unitari que reclamarà tots els papers de Salamanca

La Comissió de la Dignitat ha organitzat un acte-concert unitari per a reclamar el retorn dels documents d’institucions, entitats i de catalans que encara resten a l’Arxiu General de la Guerra Civil, a Salamanca i que van ser confiscats pel règim franquista. Artistes de renom com Raimon, Maria del Mar Bonet, Pep Sala i Toni Albà seran el cartell de l’acte que ja té les entrades a la venda, per un simbòlic preu de 4 euros.

Redacció
Redacció 26/09/2007

‘La Nació Catalana diu Prou, volem tots els papers’ és el títol d’un acte catalanista unitarista, que es farà el proper 21 d’octubre al Palau Sant Jordi i organitzat per la Comissió de la Dignitat. Les entrades estan ja a la venda al telentrada, al preu simbòlic de 4€. Des de l’organització es demana que l’acte es promocioni activament entre amics i coneguts. Allò del ‘boca a boca’.

En el gran acte-concert hi participaran artistes de renom com Raimon, Maria del Mar Bonet, Pep Sala i Toni Albà. L’acte estarà conduït pel periodista Antoni Bassas i el manifest el llegirà Josep Maria Terricabras.

Ja des de fa dies que es va anunciar aquest acte, que no deixa de ser un element molt important de pressió. Sense anar més lluny, ara fa una setmana el conseller Tresserras va anunciar que pretenia agilitzar el retorn dels papers pendents a Salamanca