Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

4.000 euros mensuals que paguem tots

Fa uns dies especulàvem sobre què ens costaria el divorci de la Infanta Elena, i sobretot si ens caldria continuar mantenint al vividor ‘Marichalar’. Ara hem sabut que les despeses […]

Redacció 28/11/2007

Fa uns dies especulàvem sobre què ens costaria el divorci de la Infanta Elena, i sobretot si ens caldria continuar mantenint al vividor ‘Marichalar’.

Ara hem sabut que les despeses no ens vindran de part de l’ex-marit, sinó de la mateixa infanta. Elena ha decidit marxar amb els seus fills a un nou xalet, valorat en 1.200.000 euros i que costa 4.000 euros al mes de lloguer, un lloguer que, com és obvi, pagarem entre tots.

En aquest nou habitatge, de dues plantes, 200 m2 de superfície construïda i jardí amb piscina, es troba situat al barri Fuente del Berro, entre polítics i empresaris amb calers. Com a curiositat, uns dies després de la separació la infanta va ser vista comprant mobles a Ikea. Una decisió insòlita si tenim en compte que la fortuna estimada del Borbó és de 1.790 milions d’euros.

Que tota una “infanta” s’hagi de veure comprant mobles a Ikea només pot voler dir una cosa: El monarca espanyol és avar com ell sol i pensa emportar-se els milions a la tomba.