Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023
Edició 1961

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 08 de desembre del 2023

[Vídeo] El tripijoc de El Corte Inglés per poder obrir en plena pandèmia

|

- Publicitat -

Sergio Delgado, subdirector de programes de Protecció Civil, ha estat entrevistat al programa de TV3 ‘Els matins’ per a comentar i explicar les pròximes mesures anticovid del Govern sobretot ara que s’acosta Nadal.

Publicitat

Abans, però, ha parlat de les possibles conseqüències d’aquests dos dies festius: “Veurem què passa després d’aquest pont. Hem d’entendre que fer trobades fora de l’àmbit ordinari té un risc”, ha avisat. A més, ha constatat que amb aquests dies festius hi ha hagut “una mobilitat cap a les regions a les segones residències. El que més ens preocupa són els contactes fora de l’entorn”.

Però un dels detalls més importants que ha deixat caure Delgado ha estat el perquè El Corte Inglés, un dels gegants del comerç espanyol, sí que pot obrir i, d’altra banda, centres comercials a l’aire lliure com La Maquinista o Ànec Blau es mantenen tancats tot i les queixes i reivindicacions.

Delgado ha acceptat que no el poden fer tancar perquè “no té llicència de centre comercial” sinó de “comerç”. Malgrat que les botigues de El Corte Inglés siguin sota sostre, gegants, de molts pisos i clarament més perilloses que els centres comercials que entre botiga i botiga estan a l’aire lliure, s’escapen de la prohibició no només convertint-se en punts possibles de contagi sinó que, a més, creen una competència deslleial contra altres centres.

Publicitat

Més notícies

Opinió