Edició 1960

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 07 de desembre del 2023
Edició 1960

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 07 de desembre del 2023

Torra recomana no viatjar a Madrid

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, recomana no viatjar a Madrid excepte que sigui per un cas excepcional i amb mesures de prudència. Així ho ha dit en un acte amb la Creu Roja.

Publicitat

Torra ha explicat que ha parlat amb Aena i Renfe perquè es facin controls de temperatura a les persones que vinguin de la comunitat de Madrid.

“No anem bé i per a mi no és cap consol que altres zones estiguin pitjor que nosaltres”, amb aquestes paraules Torra ha definit la situació actual en relació a la incidència de la covid-19. I el president de la Generalitat ha afegit que és moment de “tornar a sacsejar” i “tornar a recuperar el compromís cívic i l’esforç de superació”.

Pel que fa a la situació a la comunitat de Madrid, ha expressat la seva preocupació màxima i ha afirmat que no entén com no s’han pres mesures “molt més estrictes”. Tot i així, ha posat els equips tècnics i d’experts a la seva disposició per si els pot servir d’ajuda i ha afegit que si Catalunya ha de demanar ajuda en algun moment, ho farà perquè “això no és cap cursa”.

Torra també s’ha dirigit a la comunitat de Madrid per demanar “mesures molt concretes” com que no es permeti sortir de la capital espanyola ni viatjar-hi si no es té la certesa que la persona no té cap símptoma de la covid-19. Per això, ha defensat que calen mesures als aeroports i a les estacions de tren. I ha explicat que ha parlat amb Aena i Renfe perquè a totes les estacions a Catalunya amb trànsit a Madrid i a l’aeroport es facin controls als viatgers que vinguin de la comunitat de Madrid”. Unes mesures que ha qualificat de “sentit comú”.

Et pot interessar  Clatellot monumental de Puigdemont a les institucions sobre la resposta donada als aldarulls de la dreta i l'extrema dreta a Madrid

I aprofondint amb el que informava La República sobre el tracte de Sánchez a Ayuso, el president ha tuitat “Ara pla”

Publicitat

Més notícies

Opinió