Dimarts, 1 de desembre de 2020 - Edició 859
La República

Sala-i-Martín esclata contra Illa: “Prou de mentir!”

Acusa el Gobierno de Sánchez de ser responsable de l’elevada xifra de morts per actuar amb “imposició i autoritarisme”

Gerard Sesé
Gerard Sesé 11/05/2020

L’economista i professor Xavier Sala-i-Martín ha esclatat avui a Twitter contra el Gobierno de Pedro Sánchez i la figura del ministre socialista de Sanitat espanyol, Salvador Illa.

El catedràtic ha carregat durament contra les afirmacions de l’executiu de Sánchez que asseguren que la “cogovernança ha funcionat bé” en referència a la gestió de la crisi de la pandèmia feta des de Madrid i suposadament coordinada amb les Comunitats Autònomes.

Sala-i-Martín ho té clar: tot plegat és mentida perquè opina que “fins ara no hi ha hagut cogovernança sinó imposició i autoritarisme del govern central”

A més, assegura que la gestió de Sánchez “no ha funcionat” perquè “hauríem tingut menys morts, més material hagués arribat a temps i no estaríem fent desconfinament sense prou tests” i esclata: “Prou de mentir!!!”

A més, afirma que les ajudes econòmiques no arriben i que “no hi ha transparència, ni claredat, ni rigor”. I acaba etzibant: “lloc de treure pit i llençar-se floretes per la seva gestió, potser a vostè, senyor ministre, i a la resta del seu govern, els caldria mostrar una mica d’humilitat”.

Relacionats