Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

#MarcaEspaña: 100 persones es reuneixen per a celebrar una petició de mà a Granada

[Vídeo] Després d’una primera sanció, van seguir la festa a un altre indret de la localitat

Redacció 06/05/2020

En ple estat d’alarma i en confinament domiciliari, a una barriada prop de Granada, a la localitat de Loja es va produït una concentració d’unes 100 persones en un acte convocat per dos individus que han acabat detinguts. La trobada era una petició de mà massiva dissabte al vespre i la festa va acabar a altes hores de la nit.

La Guàrdia Civil manté una investigació oberta tot esperant seguir identificant a més persones per remetre’ls la corresponent sanció.

A dos quarts de 8 de la tarda de dissabte la policia local acudia a un habitatge per les queixes dels veïns que asseguraven que hi havia moltes persones fent soroll. Els agents locals van emetre cinc propostes de sanció. Fet que no va fer canviar els plans d’aquelles persones que van continuar la festa a un altre carrer, aquest cop convidant a molta més gent. Cap a les 22.30 hores, Policia Local va tornar a aparèixer i hi havia tanta gent i moltes d’elles en estat d’embriaguesa que no van poder fer-hi res. Van marxar i van avisar la Guardia Civil.

Finalment, segons Ideal.es, van poder presentar-se en aquesta celebració tres patrulles de la guàrdia civil de Zagra, Montefrío i Loja, així com un altre nombre similar d’agents de la policia local que es van sumar al dispositiu malgrat estar fora de servei. El centenar de persones que estaven de festa van decidir posar fi a la seva revetlla i van marxar cadascú a casa seva.