Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024
Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024

El vicepresident de Castella i Lleó lloa Torra: “És el més sensat”

|

- Publicitat -

El vicepresident i portaveu de la Junta de Castella i Lleó, Francisco Igea, de Ciudadanos, s’ha pronunciat aquest dijous sobre la petició de la majoria de les Comunitats Autònomes de passar a la Fase 1.

I ha volgut fer especial menció i referència a la gestió que està fent Catalunya, que a diferència d’altres, ha dividit el Principat per les zones que creu aptes i les que no deixant fora el principal motor de l’economia: Barcelona i la seva àrea metropolitana, primant l’interès de salut que l’econòmic.

Publicitat

Igea ha estat clar: “mai hauria pensat que diria això però em sorprèn, però el president Torra ha estat el més sensat”, ha admès.

I és que hi ha histèria a moltes comunitats per a passar a la fase 1 quan no compleixen tots els requisits. L’exemple més clarivident és la Comunitat de Madrid que sí que ha demanat passar a la fase 1 el dilluns vinent. La regió de Madrid ha estat el principal focus de la pandèmia i encara és una de les zones de l’Estat que té més morts per mili. Tot i això, ha demanat augmentar el desconfinament.

Et pot interessar  Mor la dona de l’expresident de la Generalitat Quim Torra, Carola Miró
Publicitat

Opinió

Minut a Minut