Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Zapatero en recerca i captura

Qualsevol ciutadà d’un país democràtic que incompleix les seves obligacions fiscals se li aplica la legislació, i l’Estat li obre un expedient per cobrar els deutes. I si no el […]

Col·lectiu 2014 07/02/2009

Qualsevol ciutadà d’un país democràtic que incompleix les seves obligacions fiscals se li aplica la legislació, i l’Estat li obre un expedient per cobrar els deutes. I si no el troben, el busquen; publiquen el seu deute i li embargant les seves propietats.

Zapatero hauria d’estar embargat per incomplir les seves obligacions. Durant el mes d’agost se li va acabar el temps per pagar (estatut), el novembre malgrat el primer recàrrec (pacte De la Vega / Saura) tampoc va pegar, igual que el desembre (pacte Zapatero / Montilla) es va passar pel folro el segon recàrrec i ara, febrer, s’incompleix a si mateix la paraula.

Amb aquests antecedents, Zapatero ja no tindria crèdit a cap institució financera mundial; estaria en el llistat dels principals morosos; estaria en recerca i captura i, sobretot, estaria ja embargat amb recàrrecs i interessos.

I si no us ho creieu, feu la prova. Aquest mes de juny no pagueu el IRPF, per novembre passeu del recàrrec, a desembre del segon recàrrec i dels respectius interessos i a febrer us declareu insolvents a la hisenda espanyola. Segur que com Zapatero us ho perdonaran tot, en teniu algun dubte?