Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Venda o especulacio?

                  Venda o especulació? La Generalitat de Catalunya , per intentar aconseguir diner per poder assumir les despeses i les exigències de Madrid, a posat a la venda molta part […]

Màrius Viella
Màrius Viella 25/12/2011

                  Venda o especulació?
La Generalitat de Catalunya , per intentar aconseguir diner per poder assumir les despeses i les exigències de Madrid, a posat a la venda molta part del seu patrimoni, a les  mans del “il·luminat” i prestigiós polític i  advocat Roca Junyent; jo no voldria pecar de malpensat , però la intel·ligència d’aquest prestigiós advocat , crec que podria manifestar-se, en aconsellar al Honorable President Sr. Artur Mas , que el patrimoni , es l’últim recurs  que s’ha d’emprar per afrontar adversitats ; el patrimoni , no es del Sr. Mas sinó de tots els catalans que paguem impostos per el seu manteniment, i perquè aquest nostre govern català els administri de manera raonada i coherent .
Algú te coneixement de la comissió que aplicarà el Sr. Roca Junyent i d’altres ,  per fer aquesta operacions, (“xanxullos”) de venda de patrimoni de la Generalitat de Catalunya?.
Si es suprimeixen els Consells Comarcals , les Diputacions , un reguitzell d’agències catalanes , i les subvencions a determinats sectors partidistes , i a mitjans audiovisuals deficitaris , aconseguirem el diner suficient , i podrem continuar gaudint del patrimoni, que ens estalvia el lloguer
De veritat volem solucionar els problemes que afecten a la majoria dels ciutadans de recursos limitats ?. No es primera vegada que faig aquesta pregunta , encara que ningú n’ha donat cap resposta , i no voldria donar validesa al adagi castellà , de “quien calla otorga”.
Màrius Viella          La Bisbal d’Empordà  25-XII-2011      T/. 972640762