Diumenge, 26 de juny de 2022 - Edició 1431
La República

Què volen aquesta gent?

Després de l'1-O i de la violència policial, les agressions feixistes i les amenaces, primer va arribar la presó per als Jordis i per a alguns consellers i l'exili per […]

Daniel Ruiz-Trillo 19/12/2017

Després de l'1-O i de la violència policial, les agressions feixistes i les amenaces, primer va arribar la presó per als Jordis i per a alguns consellers i l'exili per als altres. En segon terme, va arribar la vexació amb les manilles, els insults i la manca de respecte. En tercer lloc, van prohibir els llaços grocs a les meses. En quart lloc, van prohibir el color groc a les façanes, al carrer i a les fonts de la ciutat. En cinquè lloc, no van permetre que els presos polítics entressin en campanya. En sisè lloc, van prohibir a TV3 i Catalunya Ràdio utilitzar les paraules “president”, “presos polítics”, “govern legítim” i “consellers a l'exili” per referir-se al president, als presos polítics, al govern legítim i als consellers a l'exili. En setè lloc, van prohibir a TV3 emetre la manifestació de 50.000 catalans a Brussel·les i només els en permetien fer un minut cada mitja hora. En vuitè lloc, volen “desinfectar” Catalunya de nosaltres mateixos i tancar TV3 i tornar-la o obrir “amb gent normal” (com si nosaltres no ho fóssim). En l'entremig, han atacat per enèssssima vegada l'escola catalana, els mestres catalans, els periodistes catalans, els bombers catalans, els servidors públics catalans i un llarg etcètera. Ah, i han aplicat el 155. 

El dia 21 podem dir prou, com ja vam dir l'1 i el 3 d'octubre, al carrer Marina, a Brussel·les i cada vegada que sortíem al carrer amb espelmes, llums o llaços.