Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Nova funció de dipòsit i col·laboració de 24Option

El conegut broker d'opcions binàries 24Option va a alliberar pròximament una nova característica dins dels molts serveis i particularitats que ofereix la seva plataforma. Els seus clients podran, d'ara endavant, […]

Fran Miralles 10/09/2016
El conegut broker d'opcions binàries 24Option va a alliberar pròximament una nova característica dins dels molts serveis i particularitats que ofereix la seva plataforma.

Els seus clients podran, d'ara endavant, fer servir l'opció de pagament d'un sol clic. Això els proporcionarà la possibilitat de dur a terme un dipòsit de manera molt senzilla i directa mentre fan trading, perquè ja no hauran de navegar des de la plataforma fins a la pàgina del dipòsit.

Ara, simplement introduiran la quantitat de dipòsit que desitgin, faran un clic i amb això ja s'hauran assegurat de disposar dels fons que necessiten per seguir amb les seves operacions.

24option

 
24option sempre s'ha caracteritzat per disposar d'una plataforma de fàcil maneig dins el mercat d'opcions binàries, i ara amb aquesta nova mesura d'innovació amb la qual pocs comptaven van a reafirmar-se en la seva avantatge competitiu.

Els inversors han d'estar contents amb el moviment, atès que serà molt més ràpid injectar fons per si alguna bona oportunitat es presentés de cop, una mesura demanada a crits per un mercat que requereix velocitat per les seves múltiples operacions diàries.

Uns números que impressionen

24option és una plataforma que està creixent a passos de gegant (tal com s'indica en opcionesbinariasvigilante): cada any multipliquen els seus usuaris, que avui arriben a onze milions en comparació a les dades que tenien l'any 2014, quan en la seva plataforma només hi havia registrats un milió de traders.

Això es reflecteix directament en les transaccions: 200.000 el primer any i prop de tres milions a dia d'avui, el que significa un volum d'operacions de 25 milions de dòlars durant aquest 2016 (i creixent).

Tot aquest creixement ha afectat positivament també als beneficis dels inversors de 24option. Mentre que en 2014 els pagaments mensuals ascendir a mig milió de dòlars, a dia d'avui són gairebé de sis milions mensuals, fet que suposa un increment majúscul de gairebé vint vegades en menys de 24 mesos.

Per retirar aquestes quantitats guanyades també s'han fet millores, ja que avui els inversors de la signatura només necessiten esperar unes poques hores per tenir els seus guanys en les butxaques, en comparació als tres o quatre dies laborables que havien d'esperar mesos enrere.

Una clara millora en el seu servei de suport

D'altra banda, el servei de suport s'ha vist millorat encaridament. El temps de resposta del personal tècnic de 24option a través del xat ha disminuït des de la mitja de set minuts als 46 segons actuals. Això es deu principalment al nombre d'especialistes disponibles per atendre els molts clients que els contacten, que ha crescut de 10 a 50 en aquests dos anys.

logo del broker de opciones binarias 24option

Per acabar amb les dades, un important: el temps de processament de les operacions de 24option havia tingut problemes greus l'any passat, el que suposava una incomoditat per als traders, als que els provocava irritabilitat. Ara en només un segon les operacions es verifiquen a causa de la millora de velocitat de càrrega que s'ha produït a la plataforma.

Noves col·laboracions i aliances

Recentment, 24option ha incorporat un nou relacions públiques molt popular. Es tracta de l'exfutbolista italià campió del món Fabio Cannavaro, conegut també per ser un gran expert en jocs d'atzar i opcions binàries.

En diferents esdeveniments de diferent índole, Cannavaro ha estat promocionant el mercat d'opcions binàries per la seva facilitat d'ús, i més concretament l'ús de 24option, per ser una plataforma amb un dipòsit sota i innovador, atenta a noves tecnologies i per la seva varietat de mètodes per treballar amb aquest tipus d'operació.

Es tracta, sens dubte, d'una aliança molt positiva per a la companyia en la seva divisió de màrqueting, des d'on es continuen buscant noves formes d'arribar a una major quantitat de públic.

Està previst que en els plans de futur propers del broker es contempli fer noves col·laboracions i aliances, atès que a nivell mediàtic és una cosa que li està asseient realment bé.

Aquest tipus d'acords els permeten donar-se a conèixer, reafirmar el seu valor entre diferents usuaris i més guanyar confiança, que de vegades és el que més es necessita perquè noves persones s'animin a participar en el dinàmic sector de les opcions binàries. Però sembla ser que 24ption està jugant bé les seves cartes.