Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

No ens callaran

|

- Publicitat -

Hen prohibit estelades als estadis, han prohibit el referèndum, la consulta, la llei de pobresa energètica, la llei de consultes no refrendàries, la llei d'autonomia local… Van retallar l'Estatut d'Autonomia, després el van portar als tribunals, després en van prohibir moltes parts i després encara se'n fotien. Ara, prohibeixen les sigles d'un partit sobiranista, mentre els feixistes tenen tot el dret del món a campar, rebentar, insultar, apallissar i atacar, com van fer a Blanquerna.

Publicitat

Volen inhabilitar Mas i Rigau per posar unes urnes i Forcadell per fomentar un debat, mentre Mortadelo i Filemón (Fernández Díaz i companyia) no pateixen. Aquests dies, ha estat el moment de la Fiscal General de l'Estat espanyol, que demana que es combati el sobiranisme amb la llei, igual com ha fet mil vegades el TC, braç armat del PP.

Les manifestacions de l'11S dels últims anys han fet mal a l'unionisme, és per això que -des de fa dos anys, i ara encara més- ens veuen, ens volen i ens somien desinflats. Ara, torna la mateixa cançó de fa 5, 10 i 15 anys: cal combatre (des de Madrid i també des d'aquí) el català a l'escola, la immersió lingüística i, de retruc, la convivència i el bilingüisme. No ho podem permetre, no volem perdre aquest tresor que tenim. No ens callaran.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió