Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

NI UN PAS ENRERE

Amb les seves declaracions d’aquests darrers dies, els senyors Rigol i Santi Vila, demostren que no donen la talla, per conduir el nostre País, en uns moments tant especials com […]

Manel Mayor
Manel Mayor 13/08/2014

Amb les seves declaracions d’aquests darrers dies, els senyors Rigol i Santi Vila, demostren que no donen la talla, per conduir el nostre País, en uns moments tant especials com aquests, ja només faltaven les declaracions de la Vicepresidenta Joana Ortega, per acabar de reblar el clau i deixar ben clar que no tenen ni l’audàcia ni la valentia, per liderar aquest procés, afortunadament el President de la Generalitat, sense anomenar ningú, ha posat a tothom al seu lloc.
En les seves declaracions, la Vicepresidenta,ha tingut la gosadia de citar ERC sense anomenar-la, dient que els partits que tenen aspiracions de governar, no poden exigir fer la consulta, si el TC suspèn la llei catalana de consultes.
A veure, sàpiga senyora Ortega, que per liderar aquest procés, per posar-s’hi al capdavant, s’ha de menester una bona dosi d’audàcia i de valentia, no podem portar al nostre País cap a la independència, amb polítics porucs i submisos. Ens cal tota la serenitat, valentia i audàcia de que siguem capaços, ja que en un moment o altre, haurem de fer el pas, fer prevaldre la legalitat catalana, per sobre de la espanyola.
Malgrat totes les pors que puguin tenir, crec que haurien de mostrar un xic més de fidelitat, a qui lidera la seva coalició, que  a la vegada com a cap del País, també lidera aquest procés i no haurien d’oblidar ni per un moment, que el poble, aquest que no ha dubtat a mostrar la cara per empènyer aquest procés, no està disposat a cap renúncia.
Si no es veuen capaços de continuar, facin un pas al costat i que uns altres ocupin el seu lloc, el que no és lícit ni ètic, és fer el llit als companys, que si estan disposats a arribar fins el final.
Perquè ho tinguin clar, ni ERC, ni la CUP, ni ICV, ni el President de la Generalitat, no pensen renunciar a res i tal com es va acordar al Parlament de Catalunya, el 9N, es farà la consulta i a més a més legal, amb la Llei Catalana de Consultes.
 
Manel Mayor                                                               13 d’agost de 2014