Dilluns, 28 de setembre de 2020 - Edició 795
La República

MAS TRASPASSA PRESIDÈNCIA

Per mi una gran baixada de pantalons, Mas es rendeix i cedeix la presidència al fins ara alcalde de girona, al senyor Carles Puigdemont. En la meva més humil opinió, […]

Xai Negre
Xai Negre 11/01/2016

Per mi una gran baixada de pantalons, Mas es rendeix i cedeix la presidència al fins ara alcalde de girona, al senyor Carles Puigdemont.

En la meva més humil opinió, que Junts pel Si, tan pregonar o MAS o res, o més o menys amb altres paraules, fa evident certa feblesa dins els Junts pel Sí. En altres articles, defenia que si no Mas, lo millor son noves eleccions, que les previsions son lògiques que la CUP perdria molt.

En quan Junts pel si, no és mateix eleccions estatals i catalanes, segur que haguessin tret bon resultat, però jo crec hagués sortit una pujada important d ‘ERC, i junts pel sí, el veia mantenint justet el resultats, inclòs perdent algo.

I que davant el panorama, la por d’alguns i el cansansi, dels atacs diaris i constants des de madriles i partits catalans mig en campanya, per si a Espanya es fan eleccions, crec que Mas ha renunciat per no patir, i potser alleugerir el procés, però sense oblidar la por, de que en pròximes eleccions, perdre més de lo esperat, però estic segur que hagués perdut molt més la CUP.

I per això crec que, han pensat mal menor de vots i cost de noves eleccions, i de cansar al poble de tant i tant votar, MAS TRASPASSA PRESIDÈNCIA.

Relacionats