Dijous, 1 d'octubre de 2020 - Edició 798
La República

L’independentisme bascula d’ETA al jihadisme

Fer campanya pel sobiranisme entre la comunitat musulmana comporta un un risc d’augment del jihadisme. Els independentistes catalans s’han tret el passamuntanyes basc i s’han posat el turbant islàmic. Ara […]

El Dietari del Procés
El Dietari del Procés 08/04/2015

Fer campanya pel sobiranisme entre la comunitat musulmana comporta un un risc d’augment del jihadisme. Els independentistes catalans s’han tret el passamuntanyes basc i s’han posat el turbant islàmic. Ara que ETA ja no és notícia per la sang vessada, a l’Estat es promou la vinculació de l’independentisme amb l’extremisme islàmic. Lamentable.
 

El ministre Fernández Díaz, és un dels impulsors de la nova concepció. En una entrevista a Catalunya Ràdio s’ha tornat a referir a la fundació de CDC, Nous Catalans, que lidera l’expresident d’ERC, Àngel Colom, com una espècie de focus del reclutament de musulmans per a la jihad. El ministre espanyol feia referència concretament al cas de Noureddine Ziani, un català d’origen marroquí que era membre destacat de la fundació propera a CDC i fou expulsat per les sospites que hi havia que fos un líder islàmic.
 

Les acusacions sonarien molt greus, que ho són, sino fos perquè hi estem massa acostumats. L’hàbit de ser talment insultats a diari és tant que fins i tot és possible que algú es cregui aquestes acusacions. De fet, és la motivació de l’Estat i el seu entorn. Per això mai han dubtat a treure’ns la barretina per posar-nos el passamuntanyes. Malauradament per ells, el seu temps ja ha passat i ara és l’hora de marxar.

Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari del Procés

Relacionats