Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

L’aeroport del Prat, porta d’entrada d’Estat Units a Europa

L'aeroport del Prat s'està convertint en el punt d'entrada a Europa dels passatgers dels Estats Units i a l'inrevés. Això és el que van afirmar ahir el director de la […]

Èric Bertran
Èric Bertran 20/03/2015

L'aeroport del Prat s'està convertint en el punt d'entrada a Europa dels passatgers dels Estats Units i a l'inrevés. Això és el que van afirmar ahir el director de la companyia Vueling i el director regional de vendes a l'Estat Espanyol i Portugal d'American Airlines. Va ser en el marc de la presentació d'un acord entre les dues companyies amb el qual els passatgers que diàriament porta American Airlines des dels Estat Units, que aviat s'incrementarà en número de vols i destins, podran des de Barcelona enllaçar amb vols a curta i mitjana distància que gestiona Vueling. Concretament des del Prat podran arribar a 140 destinacions més d'Europa, Pròxim Orient i Àfrica. De fet segons el director de Vueling, El Prat, és l'aeroport d'Europa amb més destinacions de curta i mitjana distancia.

Barcelona s'està convertint en la porta d'entrada a Europa més atractiva, segurament és per això que American Airlines i US Airways donen prioritat màxima a l'aeroport del Prat.

Us en recordeu d'aquells temps que l'Estat Espanyol obligava a que tots els vols intercontinentals sortissin de Madrid? Que ofegava el nostre aeroport, no només en finançament, sinó també en capacitat i marge d'actuació? On ha quedat aquell centralisme? Doncs tot i que encara ho intenten, la llei de la demanda i la oferta és més gran que les seves conviccions centralistes. També les normatives europees en contra dels monopolis i a favor de la lliure competència.

Barcelona agrada al món, enamora als qui la coneixen. Tenim una gran ciutat i un gran país, només que tinguem un bon Estat a favor serem imparables!

www.ericbertran.cat
@ericbertran