Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

El Govern de la Generalitat no pot ser còmplice d’un nou assassinat del President Companys

El Govern Espanyol, el mateix que dóna lliçons de comportament democràtic als països que surten de dictadures, és incapaç de demanar perdó i anular el judici “farsa” de la dictadura […]

Col·lectiu 2014
Col·lectiu 2014 31/01/2009

El Govern Espanyol, el mateix que dóna lliçons de comportament democràtic als països que surten de dictadures, és incapaç de demanar perdó i anular el judici “farsa” de la dictadura franquista contra el President de Catalunya, Lluís Companys.

Ens van assassinar el President del nostre País, i a data d’avui encara és negant l’anul•lació del judici farsa, davant d’un comportament impropi d’un país democràtic exigim al Govern de la Generalitat de Catalunya que no sigui còmplice d’una nova posada en escena del Govern Espanyol.

Lluís Companys és quelcom més que un President, exigim respecte a la seva memòria, exigim l’anul•lació del judici farsa, tal i com va prometre el Govern Espanyol, en cas contrari exigim la no participació del Govern del nostre País davant un nova mentida de Rodríguez Zapatero.

Amb aquesta actitud el Govern Espanyol és còmplice de l’assassinat del President Companys i de totes les víctimes del franquisme. Cada dia a trec d’alba, ens segueixen afusellant. Comença a ser hora de dir prou, ni tant sols que sigui per dignitat.