Divendres, 7 d'agost de 2020 - Edició 743
La República

DURAN LLEIDA: LA CAIGUDA ANUNCIADA

Duran Lleida, durant molts anys posseïdor del tro d’Unió democràtica de Catalunya. CDC i UDC, durant uns quasi 40 anys, han format coalició aquí Catalunya, de sempre sent el partit […]

Xai Negre
Xai Negre 18/01/2016

Duran Lleida, durant molts anys posseïdor del tro d’Unió democràtica de Catalunya. CDC i UDC, durant uns quasi 40 anys, han format coalició aquí Catalunya, de sempre sent el partit majoritari CDC, i van passar a anomenar-se CIU (Convergència i Unió).

Van enganxar l’època en què sr. Pujol manava la coalició, fins que al cap de 23 anys d’ell, com a president de la Generalitat de Catalunya, ell ho va deixar i tenia que triar el seu successor, de la coalició CIU, i com a nou aspirant a president de la Generalitat.

El sr Pujol va triar en Mas, i ara Mas traspassa poders a favor del sr. Carles Puigdemont, ja nou President de la Generalitat de Catalunya a Gener del 2016. Ara Mas desprès que CIU es va separar, es va presentar pel seu compte i ja no te ni representació a Catalunya ni a Espanya, i ara que Mas es retira, ja va dient que ell ho hagués fet millor. Mireu següent enllaç, on el sr Duran diu que les coses haguessin anat millor si el sr Pujol l’hagués escollit a ell.

http://www.mon.cat/cat/notices/2016/01/duran_unio_las_cosas_habrian_ido_mejor_si_pujol_hubiera_optado_por_mi_156972.php#.VptmxtqnvSE.twitter

Per això dic, que ara hagi plegat el sr Durant d’Unió Democràtica de Catalunya (UCD), era una caiguda anunciada fa anys, que va quedar com segundón, però com es va col.locar a Madrid tot el temps que ha pogut, i ara que no té representació, s’ha trobat que ha arribat el fi del seu camí, i com dèiem sense representació ni a Catalunya ni a Espanya, el diguem-ne xollo polític s’ha acabat.

Però esperava més classe, que no pas, com article, de l’enllaç anterior que us he proposat, sortint dient que ell ho hagués fet millor, això sobra. Només dir que, s’ha de saber perdre i guanyar, i saber on parlar i no fer-ho públicament als diaris a toro passat, que fent això el sr Lleida, amb tots respectes, s’ha equivocat.

La roba s’ha de saber rentar a casa i aclarar coses i deixar enveges de costat, quan era un projecte como de la coalició CIU.

Relacionats