Dijous, 3 de desembre de 2020 - Edició 861
La República

Crítica a pèl | Pete Davidson: drogues i tatuatges

Un biopic, una història de superació… Tot sembla portar cap a una molt bona valoració per part dels Criticutres però… hauran sortit contents? No us perdeu la crítica d’aquesta setmana a “The King of Staten Island”

Redacció
Redacció 27/10/2020

L’actor Pete Davidson és un bon exemple d’aquells integrants de l'”Star System” dels Estats Units a qui la vida no l’ha tractat bé. Després de perdre el seu pare durant els atemptats de l’11-S, va caure en una forta addicció a les drogues. En el seu cas, l’humor va ser el camí que el va treure d’aquest cercle viciós.

De fet, el seu humor irònic ha triomfat tant que, actualment, forma part del planter d’humoristes del programa Saturday Night Live.

Ara, juntament amb el director Judd Apatow, fa el salt a la pantalla gran com a protagonista de “The King of Staten Island”. Es tracta d’una semi autobiografia que explica la història d’un mil·lennial del barri de Staten Island que, després de perdre el pare, no troba cap altra motivació a la vida que les drogues i els tatuatges.

Un biopic, una història de superació… Tot sembla portar cap a una molt bona valoració per part dels Criticutres. Però, hauran sortit contents? No us perdeu la crítica d’aquesta setmana!

Relacionats