Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Tsunami doble l’aposta: Convoca un doble tall a Catalunya i País Basc

|

- Publicitat -

La força del Tsunami Democràtic torna a superar les fronteres catalanes i, tal com ja va fer el 14 d’octubre el dia de la sentència amb una acció a Madrid, ara convoca un tall a l’autopista que connecta l’Estat espanyol amb França al País Basc.

Publicitat

Tsunami Democràtic fa una crida perquè el dia 12 de novembre es tanquin les fronteres que uneixen l’Estat espanyol i el francès. “Catalunya i Euskal Herria viuen un conflicte polític no resolt amb l’Estat espanyol; mentre la ciutadania lluita i reclama drets democràtics i fonamentals, l’Estat només ofereix imposició i repressió”.

La crida que fan va més enllà de la solidaritat: “els pobles, quan treballem junts pels nostres drets, som més forts. Aquests darrers mesos hem après que quan un poble surt al carrer, com una onada, és capaç de desbordar fins i tot l’Estat més repressor de l’Europa occidental”.

Sota el lema “arrenca el Tsunami a Euskal Herria” Tsundami Democràtic convoca avui a les 6 de la tarda passant el peatge de l’A-8 d’Oiartzu i passant el peatge Hendaia. L’acció consistirà a anar a 60km/h en els dos carrils i, durant el recorregut, s’han de portar els llums d’emergència engegats.

Et pot interessar  L’impost temporal de solidaritat de les grans fortunes exposa de nou la diferència fiscal entre Catalunya, Madrid, el País Basc i Navarra
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió