Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

[Vídeo] El Grup Godó disposat a sacrificar-se pel país

Carol demana que la Generalitat li retalli els diners que rep en publicitat i els destini a Sanitat? El director de La Vanguardia Màrius Carol en una intervenció al programa […]

Joan Puig 22/09/2018

Carol demana que la Generalitat li retalli els diners que rep en publicitat i els destini a Sanitat?

El director de La Vanguardia Màrius Carol en una intervenció al programa de 8TV, d’aquest dimecres, ha lamentat que el Govern de la Generalitat hagi retallat durant els últims 10 anys molts recursos en sanitat fet que ha afectat la vida de les persones. “Independent del procés on ens porti, aquest país l’ha de governar algú. Estem veient coses que preocupen a la gent, hi ha una preocupació real en el món sanitari perquè les retallades han sigut brutals, pràcticament del 27% en 10 anys, els governs obligats per les circumstàncies han decidit tallar aquí. Governar vol dir decidir on tallar, podrien haver tallat altres coses que no afectarien tant la vida de les persones” ha manifestat Carol, que ha demanat “començar a revertir” les retallades en sanitat.


 

El Grup Godó rep milions d’euros de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona

Cal recordar que el Grup Godó, només el 2017, ha rebut més de 3 milions d’euros de diner públic en concepte d’ajuts i publicitat, recursos del pressupost de la Generalitat que, segons afirma el director de La Vanguardia, s’haurien de destinar primer a aquelles qüestions que afecten la vida de les persones.

Carol s’oblida de l’espoli fiscal que pateix Catalunya

Per últim assenyalar que Màrius Carol en el seu discurs ha obviat l’espoli fiscal que arrossega fa dècades Catalunya i s’ha limitat a exigir que cal aconseguir millores en el finançament i les infraestructures ara que el nou govern de Pedro Sánchez s’hi posa bé.