Diumenge, 27 de novembre de 2022 - Edició 1585
La República

[Vídeo] El baix nivell de la fiscal amb Forcadell: equipara el debat sobre el procés constituent amb el de “la legalització del tràfic de persones”

La fiscal Consuelo Madrigal embogeix en el seu interrogatori a Carme Forcadell en el judici de l’1-O al Tribunal Suprem. I és que s’ha atrevit a preguntar a l’expresidenta del Parlament, […]

Marina Bou Cabero 26/02/2019
L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell declarant al Tribunal Suprem

La fiscal Consuelo Madrigal embogeix en el seu interrogatori a Carme Forcadell en el judici de l’1-O al Tribunal Suprem. I és que s’ha atrevit a preguntar a l’expresidenta del Parlament, en relació  al debat i votació de les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent al Parlament, si també es podria debatre en seu parlamentària la “legalització del tràfic de persones”; equiparant ambdues coses. “Els límits en el debat parlamentari els marquen els drets humans”, ha respost Forcadell, seguint el seu argument que “la mesa mai pot exercir com a òrgan censor”.

Un altre moment polèmic ha estat quan Madrigal ha qüestionat que Forcadell pogués exercir de presidenta de Parlament sense formació jurídica. Alguns han recordat a les xarxes socials que dels tres últims presidents del Congreso espanyol, cap té formació en dret.