Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

El Círculo de Empresarios posa el crit d’alerta, Catalunya està desconnectant de l’IBEX

El president del Círculo de Empresarios, John Zulueta, ha posat en alerta el Gobierno en una entrevista al programa La Noche 24h de TVE on ha assegurat, amb un to […]

Joan Solé
Joan Solé 26/09/2018

El president del Círculo de Empresarios, John Zulueta, ha posat en alerta el Gobierno en una entrevista al programa La Noche 24h de TVE on ha assegurat, amb un to dramàtic, que les principals empreses de l’IBEX “han marxat corrent” de Catalunya. Una situació que ha titllat de “dramàtica” però que, des d’una lectura republicana, és una bona notícia, ja que consolida la desconnexió del país amb una oligarquia econòmica que sempre rema en pro dels seus interessos.

Zulueta, visiblement molest amb l’actual situació del Gobierno de Pedro Sánchez, ha demanat eleccions anticipades perquè hi hagi un nou executiu que no “depengui” del suport del PDeCAT i ERC: “Sánchez fa favors com apropar els presos, hauríem d’anar a eleccions. Hi ha quatre partits i es pot fer una aliança de dos sense separatistes per tenir un govern sòlid, els empresaris i els inversors tindrien més confiança”.

Alternatives a l’IBEX

L’estat d’alerta del president del Círculo de Empresarios és una bona notícia per a les alternatives econòmiques a l’IBEX, com bé mostra el web adeuibex35.cat, hi ha altres opcions a les ‘oficials’ que ofereix l’Estat.