Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Ciudadanos va mentir, l’agressió de dissabte a Barcelona no va tenir motivació política

Ciudadanos i el PP van mentir per fomentar la violència, per implementar un “Ulster” inexistent L’agressió a una dona que retirava llaços grocs aquest dissabte a Barcelona no té cap […]

Joan Puig
Joan Puig 26/08/2018

Ciudadanos i el PP van mentir per fomentar la violència, per implementar un Ulster inexistent

L’agressió a una dona que retirava llaços grocs aquest dissabte a Barcelona no té cap relació amb la política ni l’independentisme, segons La Vanguardia. L’agressor és un home que passejava pel Parc de la Ciutadella, amb una dona en cadira de rodes i l’agredida, una dona de 42 anys.

L’agressor hauria retret als fills de la dona que llencessin llaços grocs al terra perquè “embruten el terra”. Fins i tot l’hauria escridassat dient-li que marxés al seu país ja que, segons el diari, la dona agredida és originària de Rússia.

La dona li va retreure que parlés amb duresa als seus fills, aleshores l’agressor li va donar un cop de puny a la cara. Això es recull del testimoni dels Mossos que van prendre nota de l’incident, tot i que no es va presentar denúncia.

Ciudadanos i el PP van mentir descaradament, ja tenien lUlster que va idear el seu ideòleg Jordi Cañas

 Inés Arrimadas, Carina Mejias, Jordi Cañas, Albiol, Rivera i la premsa de la caverna explicant simplement mentides com la portada del diari sucursal de El Español, el Crònica Global.

.