Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

El Govern assegura que la Diada no canvia els plans de diàleg amb Pedro Sánchez

Elsa Artadi, portaveu del Govern, ha assegurat en una roda de premsa aquest dimecres al matí que la mobilització de la Diada no canvia “els plans de diàleg” amb el […]

Marina Almansa
Marina Almansa 12/09/2018

Elsa Artadi, portaveu del Govern, ha assegurat en una roda de premsa aquest dimecres al matí que la mobilització de la Diada no canvia “els plans de diàleg” amb el Gobierno perquè, reconeix, “seguim treballant en la negociació” tot i que avisa que “s’han d’anar fent passes i petits moviments”.

Artadi assegura que el govern català es mostra en sintonia amb les entitats sobiranistes després que ahir l’ANC i Òmnium Cultural exigissin a l’executiu rigor i autodeterminació. De fet, Paluzie li retreia a les institucions que no van saber “concretar la victòria” després de l’1-O. La portaveu ha afegit que se senten “molt recolzats” per part de la societat catalana tal i com es va demostrar en la manifestació d’aquest dimarts, i diu que, una vegada més, és evident que “la repressió -de l’estat espanyol- no atura la persistència del poble català”.

Satisfacció amb Borrell

Les declaracions del ministre Borrell a la BBC han acontentat a part del govern, asseguren que és positiu que reconegui que hi ha presos polítics però Artadi lamenta que no sigui el mateix discurs que fa a la premsa espanyola.