Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

PROU, PROU, PROU!!

“Al govern de Catalunya: si vol arribar ser allò pel que els vam votar, que es posi les piles ja. No ens queda temps”

Sara Sànchez
Sara Sànchez 13/03/2020
El president de la Generalitat, Quim Torra, amb la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, durant la reunió amb el món local per analitzar l'evolució del coronavirus. Imatge del 13 de març de 2020. (Horitzontal)

NO sóc política, ni economista, ni empresària, ara mateix ni treballadora, però sóc persona, amb un nivell standard de consciència i m’és igual el que diguin els professionals de qualsevol especialitat. Jo tinc una cosa que no em trec del cap: aquí, a la terra, s’està volent salvar a la humanitat o l’economia i els diners? Ara mateix m’és igual qui en té la culpa o qui la té més llarga: si la pandèmia s’atura per aïllament, per què no s’està fent arreu del món?
Espanya ho està fent francament malament, de manera centrista i ocultista, amb mesures televisives, però sense efectius i reals decrets signats.

Aquí, a Catalunya el brot més important és a la Conca de l’Òdena i s’estan prenent mesures, però, per a mi, és insuficient: hauríem de tancar Catalunya demostrant que podem ser el país que volem, amb decisions responsables, fent pinya solidàriament i amb un govern atrevit que executi mesures extraordinàries de veritat i no aquest teatret de fira.

Deixem de pagar deutes, préstecs i FLAS a l’imperi, que no només no tanca la capital sinó que permet la radiació extensiva de la pandèmia i utilitzem aquest diner pel que necessiti aquest país i protegir les persones econòmicament.

Ara mateix, el més important ens la salut dels catalans i si Espanya es vol tornar a enfonsar, que ho faci soleta.
Si volem ser un estat, cal començar ha demostra-ho!

I ara m’és ben bé igual si em diuen nazi, nacionalista, catalana de merda, se me’n refot! Tinc a 4 km de casa meva al meu pare malalt terminal, i no el puc anar a veure ni fer-li una abraçada perquè puc ser portadora d’una pandèmia que el govern de Pedro Sánchez no vol aturar. Jo sóc responsable dels meus, ell ha de ser responsable del poble que governa i s’està comportant com un irresponsable!

I al govern de Catalunya, si vol arribar ser allò pel que els vam votar, que es posi les piles ja. No ens queda temps.