Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Tanqueu-vos i no sortiu fins tenir un acord per guanyar la República Catalana

Dirigents de JuntsxCat, ERC, CUP, ANC i Òmnium us ho demana molta gent, el clam d’unitat us exigeix que pacteu un nou full de ruta acordat i que sigui guanyador, […]

Joan Puig 19/10/2018

Dirigents de JuntsxCat, ERC, CUP, ANC i Òmnium us ho demana molta gent, el clam d’unitat us exigeix que pacteu un nou full de ruta acordat i que sigui guanyador, si cal us tanqueu les hores que facin falta i feu públic un gran acord per guanyar.

Prou de paraules buides, de negociacions que acaben com acaben, de punyalades entre vosaltres, tots som necessaris per guanyar davant un estat repressor com l’espanyol que mai, mai donarà un referèndum si no és que algun poder real els obligui.

Els més de 2 milions de persones mobilitzades us demanen aquest gran acord i no caure en declaracions buides de contingut i contradictòries que donen arguments a l’unionisme. Veiem aquests dies la pressió quasi pornogràfica contra els partits independentistes per tal que aprovin uns pressupostos plens de trampes, com sempre són els comptes de l’Estat espanyol. Cada any el 30% d’aquest fantàstic pressupost no es compleix, però tot i això els opinadors ben asseguts en la seva comoditat i els grans grups de comunicació treballen mentint perquè els independentistes els votin.

Líders polítics i socials del moviment independentista, no feu més declaracions. Silenci, tanqueu-vos i fins que no aproveu un acord per guanyar la República Catalana no parleu, els independentistes us ho agrairan.

Postdata 1: Diuen que en els dies vinents i de forma discreta tindrem una primera trobada, esperem que sigui veritat i serveixi per a alguna cosa.

Postdata 2: Diuen que un sector important de JuntsxCat avalaria Oriol Junqueras com a cap d’una llista unitària a Europa. Acceptaria ERC el repte?

02 LA_REPUBLICA