Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

La catalanofòbia omple els espais de poder a Espanya

L’odi contra Catalunya que mostren les estructures del poder són més que preocupants, essent comptades les excepcions, sobretot, pel silenci intel·lectual a l’Estat Espanyol. Partits polítics, magistrats, membres d’organismes oficials, […]

Joan Puig
Joan Puig 30/04/2019

L’odi contra Catalunya que mostren les estructures del poder són més que preocupants, essent comptades les excepcions, sobretot, pel silenci intel·lectual a l’Estat Espanyol.

Partits polítics, magistrats, membres d’organismes oficials, periodistes o empresaris converteixen Espanya en un espai de persecució i terror contra els catalans. 

Insultar a un català surt gratis a Espanya i això converteix l’Estat espanyol en insostenible pels catalans: viuríem molt millor a qualsevol país democràtic del món.

La JEC i la judicatura com a mostra de la persecució que pateix Catalunya

Un dels vocals catedràtics de la Junta Electoral Central torna a trencar la imparcialitat de l’òrgan. Es tracta de Carlos Vidal Prado, membre de la JEC i una de les veus que ha decidit que el president Puigdemont i els consellers Comín i Ponsatí no poden concórrer a la llista europea.

La mostra de piulades és tant xenòfoba que en un país de qualitat democràtica estaria cessat, igual que els jutges que a les xarxes insultaven als catalans i que vam denunciar a La República en una series de reportatges escrits per @gerardsese.