Dimecres, 20 de gener de 2021 - Edició 909
La República

I si els ciutadans agafem la desobediència per bandera?

La “Pesta Groga” treu de polleguera a la caverna mediàtica catalana i espanyola, i si ens en fotem directament de la JEC i la injustícia espanyola? La desobediència ciutadana feta […]

Joan Puig
Joan Puig 22/03/2019

La “Pesta Groga” treu de polleguera a la caverna mediàtica catalana i espanyola, i si ens en fotem directament de la JEC i la injustícia espanyola? La desobediència ciutadana feta amb intel·ligència és victoriosa, derrota la repressió i provoca que els repressors perdin els papers.

I repressors no només són que els ho ordenen, ho són tots aquells col·laboradors necessaris que es passen el dia carregant sense pietat i amb ràbia contra el president de la Generalitat més humà que hem tingut en els darrers temps. Una persona sense ambicions personals que rep els atacs “xenòfobs” dels dirigents espanyols del PSOE, PP i Cs, aplaudits per la caverna mediàtica catalana i espanyola.

Tot plegat és una indecència avalada per una part de la classe política incapaç de liderar un procés independentista. Ara és l’hora que la ciutadania lideri la desobediència civil amb intel·ligència i contundència, la història ho demostra, els repressors sempre perden.

Us imagineu que avui trèiem tots els llaços grocs i demà la gent hi torna? Que tot funcionari o ciutadà que entri a una dependència del Govern porti un llac groc, que omplim d’aquest color, com diuen els repressors de “Pesta Groga”, totes aquestes institucions. Qui ho aturarà? A qui imputaran? Quants ciutadans van cada dia a institucions de la Generalitat? I si hi deixem llaços grocs? I si anem de groc?

Sabem que a tots aquests intransigents i repressors els hi molesta la “Pesta Groga“, doncs utilitzem el groc i els llaços amb imaginació, ho tindrien perdut. Va per tu caverna mediàtica catalana i espanyola, el poder és dels ciutadans, aprofitem-ho.

Relacionats