Dijous, 1 de desembre de 2022 - Edició 1589
La República

La nova normalitat és el món camper

“Aprofitem i apostem per un ús camper responsable amb la natura i els valors mediambientals, que la felicitat està en les petites coses”

Cartes dels lectors 11/11/2020

Donades les circumstàncies actuals, les noves normalitats no deixen de sorprendre’ns. Des de fa ja un temps, podem observar una gran influencia en el món camper. Quants de vosaltres no heu vist un conegut camperitzant la seva furgoneta antiga en temps de confinament, o quants de vosaltres no us heu trobat furgonetes estacionades i heu pogut observar el seu interior? Adaptades amb cuina, llit, ideals per a escapades en els temps que vivim.

És aquesta la nova normalitat que s’ha imposat en els temps que corren? Sembla que una part de la societat ha canviat la seva manera de percebre els petits detalls, de valorar les petites accions, de sentir la natura, de no preocupar-se per grans luxes i comoditats, sinó de valorar el que tenim al nostre abast, de gaudir de la companyia sense necessitat de grans accions.

Aquesta és la nova normalitat i sembla que ha vingut per quedar-se. Aprofitem i apostem per un ús camper responsable amb la natura i els valors mediambientals, que la felicitat està en les petites coses. I ara més que mai ens necessitem els uns amb els altres.

Ana Alba Gómez