Dimarts, 14 de juliol de 2020 - Edició 719
La República

Cal guanyar les eleccions del 10-N i cal guanyar el carrer

Si guanyen i arribem al 50% més un dels vots es proclama la República Catalana independent i s’assumeix el compromís amb el poble esberlat l’1 d’octubre de 2017.

Joan Puig
Joan Puig 03/11/2019

Les dues coses són necessàries. Guanyar només les eleccions seria un greu error que ens portaria a seguir governant l’autonomia durant molts anys i a patir el desgast de governar sense les inversions necessàries d’un estat que ens vol submisos.

Si, per contra, l’independentisme en totes les seves formes (ERC, JxCat i CUP) guanya clarament les eleccions i això va acompanyat d’una victòria de les protestes, l’estat espanyol no ho podrà suportar. Guanyar al carrer i les eleccions (siguin espanyoles, europees o catalanes) és clau per a aconseguir implementar la República Catalana desitjada per la majoria de ciutadans d’aquest país.

Les eleccions del proper 10 de novembre són simplement un pas previ a les properes eleccions catalanes, que seran autonòmiques o seran una antesala de la proclamació de la República Catalana. Si les eleccions catalanes les guanya l’independentisme i els partits independentistes no proclamen la República Catalana serà un nou engany d’una classe política incapaç d’assumir la voluntat del seu poble.

El dia 10 de novembre cal votar a les forces independentistes com a prèvia per a les catalanes, on els partits s’han de presentar sense ambigüitats, amb un punt clar i contundent: si guanyen i arribem al 50% més un dels vots es proclama la República Catalana independent i s’assumeix el compromís amb el poble esberlat l’1 d’octubre de 2017.

Relacionats