Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

Vox fa el paperina i insisteix a perseguir Puigdemont a Itàlia

Els ultradretans segueixen sense acceptar la decisió de l’òrgan judicial i ploriquegen perquè es va refusar la seva petició d’exercir com a acusació

Redacció 02/11/2021

El partit nostàlgic torna a quedar en evidència per les seves decisions, absurdes i ultradretanes a parts iguals. Concretament, després que es determinés que no es podria extradir el president Puigdemont, perquè el Tribunal General de la Unió Europea va determinar que l’euroordre a la contra del 130è president de la Generalitat Vox va endur-se una clara decepció.

Els ultradretans van haver de confitar-se l’extradició de Puigdemont, davant la decisió de l’òrgan judicial, i van haver de tornar amb les mans buides. Aquest contratemps als seus plans, va sumar-se també a què la Cort d’Apel·lació de Sardenya va negar la petició de Vox d’exercir com a acusació el 4 d’octubre.

Davant aquesta derrota judicial Vox, els ultradretans no han acceptat que no hi tenen res a fer i segueixen redactant escrits en italià perquè “Puigdemont, en l’actualitat, no gaudeix d’immunitat com a diputat del Parlament Europeu”.

Així doncs, demostren que per la teva imatge pública hi ha assumptes pitjors que es perdi un cas, entre les quals, no acceptar la derrota.