Diumenge, 25 d'octubre de 2020 - Edició 822
La República

[VÍDEO] Vergonyós espectacle ple d’insults al primer debat Trump-Biden

Es dubta si val la pena fer els altres dos debats programats

Frederic Sabartés
Frederic Sabartés 30/09/2020
Imatge del primer debat Trump-Biden

Interrupcions, desgavell, parlant els dos alhora com si fos mitja tarda a Telecinco i, sobretot, res que aclarís cap política o intenció futura. Espectacle cru i pelat, sabedors els dos debatents que cada un d’ells té la seva bombolla de seguidors, estanca i impermeable, i que la bossa d’indecisos a convèncer és molt petita o gairebé inexistent.

Biden li ha deixat anar “pallasso”, Trump ha assegurat que ha pagat “milions de dòlars” en impostos, Biden li diu que “vols callar d’una vegada?”, Trump acusa el seu oponent de “socialista” i es tiren pel cap la seva formació i preparació per al càrrec i s’acusen de poc intel·ligents… i poca cosa més excepte la indignació dels analistes que, just acabat el show se n’avergonyien i que gairebé demanaven que se suspenguessin els altres dos debats previstos.

I, ja se sap, la trifulga ha seguit a les xarxes amb Trump emetent un tuit fent veure que ha estat un “dos contra un” amb ell sol contra Biden i el moderador, Chris Wallace, que, efectivament, ha hagut de demanar ordre moltes vegades i fins i tot ha amenaçat en deixar-ho córrer.

Trump segueix dient que la culpa de la Covid-19 és de la Xina, ha sortit el tema de la plaça vacant al Tribunal suprem, també el del supremacisme blanc i s’han interpel·lat en temes personals i familiars. Aquí n’hi ha un resum:

Relacionats