Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

[Vídeo] Rufián torna la jugada a l’empresa catalanòfoba que va treure un vi amb el seu nom

Fa uns mesos, el president a l’exili, Carles Puigdemont, va denunciar un home de Màlaga que ha basat gran part del seu negoci en denigrar l’independentisme. Es tracta d’un espanyol de […]

Redacció 10/12/2018
Gabriel Rufián, diputat d'ERC / ACN

Fa uns mesos, el president a l’exili, Carles Puigdemont, va denunciar un home de Màlaga que ha basat gran part del seu negoci en denigrar l’independentisme. Es tracta d’un espanyol de nom Alberto González López que ostenta una botiga online de productes andalusos sota el nom de ‘Pigdemont’ i un logo d’un porc amb les ulleres i el pentinat del president; en un clar intent de ridiculitzar-lo. A més, també té a la venda un vi amb el nom de ‘Rufián’ i del qual especifica que està fet amb “la varietat xarnego”.

Ara, Gabriel Rufián li ha tornat la jugada demanant el vi que porta el seu nom per criticar-lo a les xarxes socials, fent mofa de l’etiqueta de l’escumós. “‘Facherío’, ya os podríais currar un poco más la etiqueta, que le sacáis 17 pavos a la garrulada esta”, ha escrit en referència al preu del vi.

L’empresa ha contestat al diputat d’ERC (de nou, en forma de discurs catalanòfob) recomanant-li un vi que es diu ‘Queentorra’ i que té un bigoti semblant al de Hitler a l’etiqueta.