Dijous, 8 de desembre de 2022 - Edició 1595
La República

[Vídeo] Puigdemont al·lucina amb l’Advocacia de l’Estat en l’interrogatori a Forcadell quan el confonen amb Mas

Carles Puigdemont ha fet una piulada per felicitar Carme Forcadell després de la seva declaració pel judici de l’1-O al Tribunal Suprem. “Molt bé Carme Forcadell defensant la democràcia i […]

Marina Bou Cabero 26/02/2019
Primer pla de l'expresident Carles Puigdemont durant l'atenció als mitjans abans de reunir-se amb l'alcalde de Dublín, a Irlanda el 29 de gener del 2019. (horitzontal)

Carles Puigdemont ha fet una piulada per felicitar Carme Forcadell després de la seva declaració pel judici de l’1-O al Tribunal Suprem. “Molt bé Carme Forcadell defensant la democràcia i el Parlament. I molt malament l’Espanya fosca i enfosquida per unes togues tan indocumentades. Encara no saben que vaig ser jo qui es va sotmetre a la qüestió de confiança i no el president Mas?”, ha escrit.

El president a l’exili es refereix al moment que l’Advocacia de l’Estat ha preguntat a Forcadell per “la qüestió de confiança a la qual es va sotmetre el senyor Artur Mas” i ella l’ha hagut de corregir dient-li que va ser Puigdemont qui es va sotmetre a la qüestió  de confiança i no Mas. Una prova més de la manca de preparació i rigor que està demostrant l’acusació en aquest judici.