Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

[Vídeo] Pintades a les seus dels partits independentistes amb la inscripció: “Consolat espanyol”

El CDR-Acció Directa explica que s’ha fet amb l’objectiu de denunciar la inacció dels partits a l’hora de reprendre el procés independentista

Redacció 31/03/2022
Pintades realitzades pel col·lectiu CDR-Acció Directa en les seus dels partits independentistes

Les seus d’ERC, Junts i la CUP de diverses localitats s’han despertat amb pintades a les portes on s’han trobat escrit “Consolat espanyol” acompanyat d’una bandera espanyola. El responsable és el col·lectiu CDR-Acció Directa
qui ho publicat a les seves xarxes socials. El col·lectiu manifesta es tracta d’una avís i que les pintades s’han realitzat amb l’objectiu de denunciar la “inacció dels partits a l’hora de reprendre el procés independentista”.

El col·lectiu combatiu ha publicat a la xarxa diferents vídeos de com feien les pintades en diverses poblacions, com Barcelona, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Terrassa o Vic. “El Regne d’Espanya troba col·laboracionistes arreu per obrir consolats i demostrar qui li és servil”, ha deixat palès en una piulada.

En una altra tuit també assenyalava el Govern: “Si seguiu gestionant autonomisme ens hi trobareu de cara. Si seguiu traint la independència, seguirem assenyalant les vostres seus. Avui oficialitzem el que totes sabíem: nous consolats al territori”