Diumenge, 25 d'octubre de 2020 - Edició 822
La República

[Vídeo] La dignitat d’un sindicat republicà després de les amenaces ultres al seu secretari general

Brillant resposta del sindicat republicà de Mossos d’Esquadra SAME davant un atac de l’ultranacionalisme espanyol al seu secretari general, Enric Alsina, a qui han deixat un vàter amb una amenaça […]

Redacció
Redacció 21/04/2019
Amenaces al secretari general d'un sindicat de mossos republicans

Brillant resposta del sindicat republicà de Mossos d’Esquadra SAME davant un atac de l’ultranacionalisme espanyol al seu secretari general, Enric Alsina, a qui han deixat un vàter amb una amenaça escrita i llaços grocs i estelades tirats a l’entrada del seu domicili. “Alguns sicaris, manats per gàngsters, han decidit sacrificar una nit de farra per luxar-se la resta de la setmana, (esperem no hagueu de demanar una ILT [incapacitat laboral transitòria] a la vostra feina, si és que en teniu)”, han respost des del sindicat per avisar que “l’inodor serà donat a un habitatge que el necessiti, al igual que l’Estelada i la cinta groga”. “Donar-vos les gràcies, infinites gràcies. No sabeu quanta, quantíssima energia ens doneu!! I Nosaltres… ni tenim Por,ni Callarem!!”, han etzibat.

El vídeo del moment en que els ultres han dut a terme l’acció ha estat difós per les xarxes socials, on també els ha contestat el coordinador de Mossos per la República, Albert Donaire, que ha rebut amenaces d’aquesta mena en altres ocasions.

Relacionats