Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

[Vídeo] Els feixistes espanyols no descansen ni de vacances

Els feixistes espanyols no descansen ni de vacances. Així es pot veure en aquest vídeo que farà enrabiar a més d’un. Un nacionalista espanyol radical grava una platja del nord […]

Gerard Sesé 07/08/2018
Un ultra nacionalista obliga l'amo d'un bar a retirar una estelada a Itàlia

Els feixistes espanyols no descansen ni de vacances. Així es pot veure en aquest vídeo que farà enrabiar a més d’un.

Un nacionalista espanyol radical grava una platja del nord d’Itàlia, prop de Gènova, per a denunciar que hi ha una bandera estelada penjada a un pal. De fet, s’hi poden veure banderes de diferents països i just a tocar d’un bar hi oneja una estelada.

El feixista espanyol, fora de sí, explica que és una bandera de “nazis obsessionats” anuncia que anirà a exigir a l’amo del restaurant que la tregui perquè representa uns valors “racistes i xenòfobs i que denuncien que Espanya és una dictadura quan és un gran país”.

El pobre amo de l’establiment la retira segurament sorprès per l’actitud del murcià ultra nacionalista i l’acaba traient i li agraeix amb un italià nefast típic d’espanyol monolingüe.

Un vídeo vergonyós i que demostra que Catalunya ha d’implementar la República immediatament perquè amb aquesta gent no hi ha diàleg possible.