Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

[Vídeo] El coordinador de ‘Mossos per la República’ esclata contra les mentides d’OKdiario

El coordinador de ‘Mossos per la República’ fa temps que ha esdevingut blanc de l’odi de la caverna mediàtica espanyolista. Tant és així que Albert Donaire ha decidit no callar […]

Redacció 03/01/2019
Albert Donaire, en una imatge d'arxiu.

El coordinador de ‘Mossos per la República’ fa temps que ha esdevingut blanc de l’odi de la caverna mediàtica espanyolista. Tant és així que Albert Donaire ha decidit no callar més i ha esclatat contra les mentides que publicacions com ‘Okdiario’ difonen contra ell. Amb un dels seus vídeos virals, ha enviat un missatge al mitjà dirigit per Eduardo Inda -a qui ha acusat d’anar pels platós de televisió “escampant odi”- carregant contra la seva manera de denigrar el periodisme.

S’ha preguntat com són capaços de “publicar tantes mentides sense proves” i, a més, “no saber rectificar” quan són descoberts. “Vull que aporteu una sola prova que jo sóc el líder de les Guilleries, que jo redacto els comunicats”, els ha exigit Donaire en relació a una notícia on asseguraven que en un comunicat d’aquest col·lectiu de Mossos “liderado por el polémico mosso Albert Donaire” es revelava la identitat de l’Agent que el 21-D va insultar un manifestant per “colocarlo en la diana”.

Donaire els ha recordat que no han recolzat les seves afirmacions amb cap mena de prova, igual que tampoc van fer quan van acusar un mosso mort el 2016 de coordinar l’1-O. “Algú us ha de plantar cara i dir-vos clarament que sou la vergonya del periodisme, que no publiqueu res que se sostingui amb proves. Us baseu en l’estratègia propagandística de Goebbels, però versió espanyola (de pa sucat amb oli, vaja)”, ha etzibat Donaire al mitjà, a qui també retreu que -amb les seves notícies falses- provoquen que els lectors l’amenacin.