Dimecres, 27 de gener de 2021 - Edició 916
La República

[Vídeo] De ‘rebeldes’ a defensors del règim: una campanya de Cs posa en evidència la seva hipocresia

La xarxa ha tornat a tirar d’hemeroteca per a destapar la hipocresia de ‘Ciudadanos’. A partir d’un tuit d’Inés Arrimadas on critica que el president de la Generalitat, Quim Torra, […]

Redacció
Redacció 02/01/2019
Inés Arrimadas, en una imatge d'arxiu

La xarxa ha tornat a tirar d’hemeroteca per a destapar la hipocresia de ‘Ciudadanos’. A partir d’un tuit d’Inés Arrimadas on critica que el president de la Generalitat, Quim Torra, “pide a los suyos que se rebelen” en el seu discurs de Cap d’Any; alguns usuaris han recordat que precisament Cs va basar la seva campanya electoral per les eleccions al Parlament de Catalunya de 2010 en el lema “Rebélate”. “El presidente de C’s ha hecho un llamamiento a los ciudadanos para que se ‘rebelen en las urnas'”, es pot llegir a la notícia del seu web de fa nou anys on parlen de la presentació de la campanya.

Fins i tot van difondre un vídeo on preguntaven a diversos ciutadans contra què es rebel·larien. La primera resposta, d’una dona que aguanta un cartell del partit amb la paraula “rebélate”, segur que l’esborrarien si les imatges les gravessin ara: “me rebelaría contra la legislación vigente porque creo que está muy obsoleta”, diu. En general, una revelació que deixa veure com els de la formació d’Albert Rivera han passat de “rebeldes”  a defensors absoluts del règim i que l’única cosa que els interessava era arribar al poder i no pas canviar res. I ara, també diran que la seva campanya és pròpia de colpistes?

Relacionats