Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

[Vídeo] Ayuso vol seguir amb les innocentades i diu que Madrid té la millor sanitat d’Espanya

|

- Publicitat -

Per Isabel Díaz Ayuso cada dia de l’any és el dia dels Innocents i és complicat saber si les seves declaracions són reals o una broma de mal gust. Tot i la nefasta gestió de la pandèmia i la constant privatització dels serveis sanitaris, la presidenta de la Comunitat de Madrid no titubeja i afirma: “Podem dir amb orgull que Madrid té la millor Sanitat d’Espanya”.

Publicitat

Així de triomfal ha valorat Ayuso la sanitat madrilenya, que fa setmanes que està totalment col·lapsada per l’augment de contagis de covid-19 i la manca de planificació. Aquestes declaracions han suposat una allau de crítiques a les xarxes socials per la barra inacabable de la política popular, que és incapaç de fer autocrítica. En novembre ja va mentir sense pietat per assegurar que “totes les persones a Madrid han mort de la mà d’un sanitari” i pocs dies abans de Nadal va acusar els metges de no voler treballar.

Et pot interessar  Ayuso, ridiculitzada a les xarxes després d'afirmar que els cognoms espanyols són menyspreats a Catalunya
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió